Hvordan spille Cocktail Bar spillet

Du får opp til 3 sjanser til å vinne, Velg et cocktail glass eller flere og samle gevinstene som er i glasset, du kan vinne opptil 2 000 000kr!

Hvordan spille cocktail bar spillet:

Velg kort verdi.

Velg antall kort du ønsker å spille.

Hvert kort gir deg rett til å velge ett cocktail glass.

Klikk på (Spill nå) knappen.

Velg det cocktail glasset du ønsker.

Prisen er i glasset. Vi håper du er en vinner! Du vinner den samlede mengden av penger som er i glassene.

Gevinstbeløpet vises i den total gevinst boksen nederst på høyre side av skjermen.

Den aktuelle spill premien vil bli lagt til kontoen din.

Du kan selvfølgelig velge (Spill for meg) knappen hvis du vil at tilfeldig automatisk system skal spille for deg

Lykke til!

Knapper og funksjoner oversikt:

1. Øverste rad fra venstre til høyre:

•      Total innsats - Det totale beløpet som kommer til å bli spilt for denne runden. Dette representerer antall kort multiplisert med kort verdi.
  •      Antall kort - Velg antall kort du ønsker å satse - trinn på én.
  •      Kortverdi - Dette gjør at du kan velge verdien av kortet du ønsker å satse ved å trykke på "+"-tegnet for å øke og "-" tegnet for å redusere verdien. Maksimal kortverdi 200kr.
  •      Maks gevinst - Kort verdien du velger reflekterer dine mulige gevinster - toppremien.
  •      Spill nå - Trykk på "Spill nå"-knappen for å starte et spill.
  •      Spille igjen - Trykk på "Spill igjen" for å fortsette å spille dette spillet. Du kjøper et nytt kort å spiller dette spillet igjen med de samme innstillingene.
  •      Spill Max - Trykk på "Spill Max"-knappen for å starte et spill med maksimalt antall kort, tillatt for dette spillet.
  •      Autospill - Trykk på "Auto"-knappen for å la det automatiske systemet spille for deg så mange spill som du ønsker, se detaljert informasjon nedenfor.
  •      Total gevinst - Viser vunnet gevinst for hvert spill.

2. Nederste rad - se forklaring i Hjelp for Lobbyknapper

3. Gevinster og odds - klikk her for gjennomgang