Egypt's Gold

•Reis til gamle land i dette fantasieventyret i gamle Egypt. Hvert spin gir deg sjansen til å vinne mange skatter fra det overnaturlige land av Faraoene. Musikken skaper omgivelsene og animasjonene skaper stemningen for en fenomenal reise tilbake til en verden av mystikk og magi. Dersom du får et partall på Crux Ansata (det gamle egyptiske korset) er du allerede en vinner. Kongelige fugler, Horus øye, egyptiske skarabéer, kleopatra, og farao er alle inkludert i veldet av skjulte rikdommer.

Hvordan å spille Egypts Gold:

•Velg myntverdien

•Klikk på Spill knappen for å spinne hjulene.

•Når du får en vinnerkombinasjon i enhver retning med matchende symboler får du gevinsten lagt til Totale Gevinster umiddelbart og moro-saldoen. Crux Ansata (det gamle egyptisk korset) betaler som et symbol alene eller når det matches identisk to eller tre ganger.

•Identiske kombinasjoner på tre av alle de andre symbolene betaler enda mer.

•Din kontantgevinst vil vises under Totale gevinster knappen på skjermen

•Velg Auto-knappen dersm du ønsker det automatiske systemet å spille for deg.

Oversikt over knapper og funksjoner:

1.Øvre rad fra venstre til høyre:

•Total innsats – Totalbeløp som det skal spilles med denne runden. Dette representerer antall mynter multiplisert med kortverdien.

•Mynter – Bruk pilene til å velge hvor mange mynter du ønsker å sates, maks 3.

•Innsats – Velg hvor mye du ønsker at hver mynt skal være verdt i denne runden, maks $10.

•Spill maks – Spill maks knappen vil automatisk øke innsatsen din til 3 mynter.

•Spinn- Trykk på spinn-knappen for å gjenoppta spillet.

•Auto: La det automatiske systemet spille så mange som 500 spins uten at du må klikke.

•Total gevinst – Viser beløpet som vunnet i hvert spill.

• 2. Nederste rad – se forklaring i Hjelp for lobby-knapper

For å finne gevinstbeløp må du gå til betalingsbordet for en full oversikt over vinnerkombinasjoner