Hvordan å spille Scrathc Fortune Wheel spillet

Det tradisjonelle Scrathc Fortune Wheel spillet fra Kkiosk og lotteri har igjen kommet til liv.

Velg ditt kort og skrap alle rutene og få tre like for å vinne premien.

Eller, skrap frem tre like hjul og spinn lykkehjulet for å vinne opp til 2 000 000kr!

Hvordan spille Scrathc Fortune Wheel:

•  Velg kort verdi.
  •  Klikk på (Spill nå) knappen.
  •  Velg kortet du ønsker å skrape.
  •  Skrap de ni rutene på kortet.
  •  Hvis du skraper tre like premier, vinner du premien.
  •  Hvis du skraper tre hjul, får du en bonus runde og får snurre lykkehjulet!
  •  Den aktuelle premien vil bli lagt til kontoen din.
  •  Du kan selvfølgelig velge (Spill for meg) knappen hvis du vil at tilfeldig automatisk system for å spille for deg.

Lykke til!