Fishing Birds

Det finns 5 fåglar bredvid en sjö – spelaren måste välja hur många av fåglarna som ska söka under vattnet för att hitta en fisk. Om en fisk hittas så vinner spelaren.

Så spelar man «Fishing Birds»:

• Välj kortpris (£/€/$0.5 to £/€/$10).

• Välj antalet kort du vill spela (1-5).

• Varje kort du väljer ger en fågel rätt att fiska upp ett pris från vattnet.

• Klicka på (Spela nu) knappen.

•  Fåglarna kommer att försöka hitta fiskarna; varje fisk som hittas av fåglarna representerar en viss multiplikator.

• Prissumman visas i den totala vinst rutan längst ner till höger på skärmen.

• Prissumman kommer att läggas till på ditt konto.

Lycka till!

Översikt - Knappar och funktioner:

Övre raden från vänster till höger:

• Totala insatsen - Det totala beloppet som kommer att spelas denna runda. Detta representerar antalet kort multiplicerat med kortets värde.

• Antal kort - Välj antalet kort som du vill spela.

• Kortpris - Detta gör det möjligt att välja värdet av korten du vill satsa genom att trycka på "+"-tecknet för att öka och "-"-tecknet för att minska värdet.

• Spela nu - Tryck på "Spela Nu" knappen för att börja ett spel..

• Spela igen - Tryck på "Spela igen" för att fortsätta att spela detta spel. Du köper ett nytt kort för att spela samma spel igen med samma inställningar.

• AutoSpel - Tryck på "Auto" för att låta det automatiska systemet spela åt dig så många spel som du vill. Se detaljerad information nedan.

• Spela Max - Tryck på "Spela Max"-knappen för att starta ett spel med det maximala antalet kort som tillåts för detta spel (5).

• Total vinst - Visar prissumman som vunnist i varje spel.